Compot de cirese sau visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Compot de cirese sau visine

Compot de cirese sau visine

Ingrediente:

3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar, 3 l apa, un plic cu zahar vanilat

Mod de preparare:

Fructele, curatate de codite, se spala si se aseaza in borcane, nepresate. Siropul rece sau caldut (facut din apa, zahar si vanilie; zaharul si vanilia amestecate, pana cand se topesc fara sa se mai fiarba siropul sau amestecate pe foc, ca sa se topeasca mai repede si, apoi, siropul racit) se toarna peste fructe pana la nivelul acestora. Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza.

Adauga comentariu la reteta - Compot de cirese sau visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ciuperci
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Rosii umplute cu orez
Chec de carne
Chec cu ficat
Chiftelute de urda in sos de rosii
Muffins cu spanac
Pasta de avocado
Taameia
Paste cu ciuperci si rosii
Cosulete umplute
Paste de spanac cu calamari si rosii
Paine cu iaurt
Oua umplute
Supa din trei feluri de peste