Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu orez
Musaca
Chicken Bryan
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Chocolate Gugelhupf
Legume umplute
Tagliatelle a La-Chef-A
Sparanghel verde cu bacon
Somloi Galuska
Ardei umpluti cu legume
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Feta cu rosii uscate,in ulei
Baclavale traditionale
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Aperitiv in foi de napolitana