Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec aperitiv,stelute si braduti
Tarta sarata din frunze de conopida
Confit de canard
Capunti alla puttanesca
Oua tari cu sos
Stifatho
Dulceata de portocale cu ciocolata
Pateu din ficat de porc
Ciocolata
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Carne de miel in stil mongolez
Friptura aromata de porc
Oua umplute
Muffins cu dovleac(Butternut)
Portofele de cod cu fasole verde