Oua umplute cu pasta de peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Oua umplute cu pasta de peste

Oua umplute cu pasta de peste

Ingrediente:

6 oua, 50 g unt, 1 lingurita pasta de peste (anchois), cateva frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se rupa. Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga untul si o lingurita de pasta de peste ce se cumpara gata preparata. Se freaca totul bine pana ce se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile. Se asaza pe o farfurie si se pun imprejur frunze de salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Oua umplute cu pasta de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri cu gem
Rulada de vita cu sunca
Somon salbatic cu crusta de brinza
Rata la cuptor
Oua tari cu sos
Vegeta de casa
Paine cu iaurt
Supa de gulii
Parmigiana di zucchine
Parmigiana di melanzane
Dovlecei crocanti la cuptor
Confit de canard
Gogosele din flori de dovleac
Manti
Pachetele cu porumb si branza