Oua umplute cu ficat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Oua umplute cu ficat

Oua umplute cu ficat

Ingrediente:

6 oua, 100 g ficat de gasca, unt proaspat cat o nuca, un varf de lingurita sare, cateva frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficatul de gasca fiert. Se adauga unt proaspat cat o nuca, se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie bine frecata se umplu jumatatile de ou cu varf si se asaza in farfurie pe un strat de salata verde taiata ca taiteii.

Adauga comentariu la reteta - Oua umplute cu ficat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu visine si ciocolata
Ardei umpluti
Sparanghel verde cu bacon
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Painici cu busuioc
Rulada de pui
Pogacele cu jumeri
Cotlete de vinete
Tarte Flambée
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Prajitura Lia
Rulada de pui intreg
Salata de fasole cu ton
Bruschette cu legume si tofu
Sarmale fara carne