Rosii portugheze cu orez

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rosii portugheze cu orez

Rosii portugheze cu orez

Ingrediente:

12 rosii mijlocii, 2 ardei, 100 g orez, sare, piper, cateva frunze de salata verde
Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita mustar, 50 g ulei

Mod de preparare:

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe in apa 100 g de orez; se scurge bine si se amesteca cu doua linguri de maioneza pregatita cu mustar si cu doi ardei copti, taiati marunt. Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde sau cu frunze de patrunjel imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Rosii portugheze cu orez


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Inghetata prajita
Ardei umpluti,mai altfel
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Medalion de vinete
Fettuccine cu ton si rosii
Crenvursti in aluat
Salsa cruda
Aperitiv in foi de napolitana
Mancarica de gulas
Supa de pui - rapida
Caipirinha
Tort din albusuri
Paine cu iaurt
Chiftelute de calamari
Cozonac Grania