Rosii umplute cu carne si ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rosii umplute cu carne si ciuperci

Rosii umplute cu carne si ciuperci

Ingrediente:

12 rosii mijlocii, putina carne de pasare fiarta sau fripta, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, putin otet
Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita mustar, 50 g ulei

Mod de preparare:

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet. Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiert sau fript, se amesteca cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu carne si ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Rulada de ciuperci
Prajitura Lia
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Inghetata de cocos
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Somon afumat pe scandura de cedru
Covrigi
Salata de vara cu mozzarella
Dulceata de grapefruit
Lasagne cu spanac si branza chevre
Rosii umplute cu orez
Ghiveci de orez cu legume