Rosii umplute cu peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rosii umplute cu peste

Rosii umplute cu peste

Ingrediente:

12 rosii mijlocii, putina carne de peste fiarta sau fripta, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, putin otet
Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita mustar, 50 g ulei

Mod de preparare:

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt carnea de peste, se amesteca cu maioneza. Se umplu rosiile scurse, se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Painici cu busuioc
Supa de chimen
Ciorba de miel
Tagliatelle a La-Chef-A
Paine rapida fara drojdie
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Bors de iarna cu afumatura
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Ardei umpluti II
Cheesecake cu rosii si busuioc
Cranberry Muffins
Dulceata de pere
Quinoa cu legume
Ciocolata
Bulete din ciupercute