Scrumbii sarate cu sos de mustar

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Scrumbii sarate cu sos de mustar

Scrumbii sarate cu sos de mustar

Ingrediente:

2 scrumbii mijlocii, 1 lingurita mustar, 50 g ulei, otet dupa gust, cateva masline sau frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se tine scrumbia 24 ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie. Se freaca laptii intr-un castron cu o lingura de lemn adaugand mustarul. Uleiul se pune putin cate putin, ca la maioneza. Se subtiaza cu otet. Se toarna sosul peste peste, punand imprejur masline desarate, salata de cartofi, salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Scrumbii sarate cu sos de mustar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute de carne
Ciuperci umplute cu legume
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Pogacele cu jumari
Chocolate Gugelhupf
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Lasagne cu spanac si branza chevre
Supa cu turnatei
Savarine
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Bruschette cu legume si tofu
Somon salbatic cu crusta de brinza
Parmigiana di melanzane
Tort de nuci