Scrumbii marinate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Scrumbii marinate

Scrumbii marinate

Ingrediente:

2 scrumbii mijlocii, 2 cepe, 1 morcov mic, boabe de piper, boabe de mustar, 1 frunza de dafin, cateva masline, 5 linguri ulei, 2 linguri otet

Mod de preparare:

Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 ore in apa ca sa se desareze, schimband apa odata sau de doua ori. Se curata, se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza randuri intr-un borcan, alternand bucatile de scrumbie cu felii de ceapa si cu felii de morcov taiate subtire. Se adauga maslinele putin fierte, boabele de piper, boabele de mustar, frunza de dafin. Peste acestea se toarna urmatorul sos: se freaca bine laptii intr-un castron, se pune ulei, putin cate putin, si se subtie cu otet pana se face un sos albicios. Deasupra se toarna de un deget ulei, se leaga borcanul si se lasa 5 — 6 zile sa se marineze.

Adauga comentariu la reteta - Scrumbii marinate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somloi Galuska
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Paine rapida fara drojdie
Bulete din ciupercute
Prajitura cu visine si ciocolata
Melcisori de pizza
Paine cu iaurt
Salata de fasole cu ton
Muschiulet de porc cu susan
Marmelada de zmeura
Chec de carne
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Bulete cu cascaval la cuptor
Antricot cu sos de piper verde