Ciuperci marinate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

Ingrediente:

500 g ciuperci, cateva boabe de piper, 1 frunza de dafin, 1 lingurita mustar, 1/2 pahar otet, 1 Iingura ulei, sare

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se asaza in borcan cu boabe de piper si frunza de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar. Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece cateva zile, sa se marineze.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci marinate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caramel Tiramisu
Somon afumat pe scandura de cedru
Rulada de somon afumat
Pateu din ficatei de pui
Ciuperci umplute cu legume
Sparanghel verde cu bacon
Rosii umplute cu orez
Cotlete de vinete
Fursecuri fine cu nuci
Prajitura Lia
Supa-crema de broccoli
Aperitiv in foi de napolitana
Ciocanele de pui cu varza
Banana Daiquiri
Prajitura cu mere caramel