Salata de creier II

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Salata de creier II

Salata de creier II

Ingrediente:

1 creier de vitel, o felie de paine muiata in lapte, 100 g ulei, zeama de lamaie sau otet, sare, piper. Cateva foi de salata verde si cateva masline

Mod de preparare:

Se fierbe creierul. Dupa ce s-a racorit, se freaca intr-un castron si se amesteca cu miezul de paine muiat in lapte si stors. Se freaca bine cu lingura de lemn, adaugand cate putin ulei. Se pun lamaie, sare si piper. Dupa gust se poate adauga, inainte de a servi, si putina ceapa tocata marunt. Se asaza frumos pe farfurie, se pun imprejur foi de salata verde si masline.

Adauga comentariu la reteta - Salata de creier II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Chiftelute cu porumb
Biscuiti cu Nutella
Cheesecake cu rosii si busuioc
Piept de pui, la cuptor
Islere
Cosulete umplute
Parmigiana di zucchine
Supa de chimen
Schichttorte  Baumkuchen
Brownies cu miere si seminte
Pateu din ficat de porc
Stifatho
Crema Toffee