Zacusca de ardei si gogosari

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Zacusca de ardei si gogosari

Zacusca de ardei si gogosari

Ingrediente:

1 kg rosii, 4 gogosari, 4 ardei grasi, 1 morcov mijlociu, 1 ceapa, 2 — 3 catei de usturoi, 50 g ulei, 1 lingura zahar, sare

Mod de preparare:

Se fierb rosiile si se trec prin sita. intre timp se coc gogosarii si ardeii. Se curata, se indeparteaza cotorul si semintele, si se taie felii nu prea marunte. Se curata morcovul si se taie felii, de asemenea se taie ceapa pestisori. Morcovul si ceapa se prajesc usor in ulei si, cand s-au muiat, se pun in sosul de rosii, impreuna cu gogosarii, ardeii si usturoiul. Se adauga zaharul si se potriveste gustul sarat, aceasta zacusca se poate pastra si pe iarna. Pentru aceasta, cand este gata, se pune in borcane care se acopera cu hartie pergament sau cu celofan, se leaga si se fierb o jumatate ora intr-un vas cu apa.

Adauga comentariu la reteta - Zacusca de ardei si gogosari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu usturoi si ierburi
Chiftelute
Quinoa cu legume
Tagliatelle a La-Chef-A
Pateu din ficatei de pui
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Tort cu cafea si gem de zmeura
Pogacele cu jumeri
Muffins cu spanac
Dulceata de pere
Cirnati cu fenel
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Medalion de vinete