Pateu imitat

Pateu imitat

Ingrediente:

2 cepe mijlocii, 1 lingura untura, 2 linguri pesmet, 50 g drojdie, 1 pahar lapte, 2 oua rascoapte, un praf de enibahar, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita, cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de enibahar. Se amesteca totul bine pe foc, pana se ingroasa. Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusunle, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt.

Adauga comentariu la reteta - Pateu imitat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cocktail-Totally Green
Bruschette cu legume si tofu
Chiftelute din orez
Supa de pasare cu fructe goji
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Tort de ciocolata
Dulceata de portocale cu ciocolata
Pateu din ficatei de pui
Frigarui de pui
Castraveti cu maioneza de avocado
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Prajitura cu tofu si ciocolata
Islere
Gugelhupf cu marmelada