Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ingrediente:

2 cepe mijlocii, 1 lingura untura, 2 linguri pesmet, 50 g drojdie, 1 pahar lapte, 2 oua rascoapte, un praf de enibahar, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita, cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de enibahar. Se amesteca totul bine pe foc, pana se ingroasa. Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusunle, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste cu spanac si gorgonzola
Caviar de vinete
Kunefe (cataif)
Chiftelute de urda in sos de rosii
Crema de zahar ars
Salata de mango
Rulada de vita cu sunca
Pogacele cu jumari
Piept de pui simplissime
Gogosele din flori de dovleac
Supa-crema de broccoli
Tamagoyaki
Salata de tortellini
Mancarica de gulas
Spaghetti Carbonara