Salata de praz

Salata de praz

Ingrediente:

O legatura de praz, 2 linguri ulei, 1 lingura otet, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Prazul se poate face salata crud sau fiert. Daca se fierb, se pune prazul curatit si taiat in bucati de 5 – 6 cm, cu apa fierbinte, la foc si se lasa sa dea cateva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie sa se observe sa nu se sfarame. Se face sosul din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar, si se toarna peste prazul scurs de apa si racorit. Cu acelasi sos se prepara si salata de praz crud.

Adauga comentariu la reteta - Salata de praz


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura de ciocolata
Somon la cuptor cu sos alb
Tarta de ciocolata
Caramel Tiramisu
Rulada de vita cu sunca
Salata de Boeuf
Chec aperitiv,stelute si braduti
Prajitura cu tofu si ciocolata
Ardei umpluti
Chiftelute de carne
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Castraveti cu maioneza de avocado
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Crema de zahar ars
Portofele de cod cu fasole verde