Sos pentru fripturi

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos pentru fripturi

Sos pentru fripturi

Ingrediente:

1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, 1 lingura otet, 1 lingurita mustar,100 g cuiperci, unt proaspat cat o nuca, sare

Mod de preparare:

Se prajeste o lingura de faina cu 1/2 lingura de unt, tinandu-se pe foc pana incepe sa se rumeneasca. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o lingurita de mustar. Se lasa sa dea un clocot. Se inabusa in unt ciupercile taiate felii, se amesteca cu sosul, adaugand si unt proaspat cat o nuca. Daca nu se serveste imediat, se tine la cald intr-un vas cu apa fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Sos pentru fripturi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba din pipote de curcan
Tort de ciocolata
Salata de fasole cu ton
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Friptura de miel in slowcooker
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Crema Toffee
Ardei copti pane
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Kunefe (cataif)
Dulceata de pere
Tort Krantz
Supa din trei feluri de peste
Supa de pui - rapida
Supa de dovleac ( Butternut )