Sos cald de mustar

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos cald de mustar

Sos cald de mustar

Ingrediente:

2 cepe mari, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne sau apa, 1 paharel de vin alb, 1 lingurita mustar, 1/2 lingurita zahar, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se taie ceapa si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt. Se lasa sa se moaie fara sa se rumeneasca, se adauga faina si, dupa ce se ingalbeneste putin, se stinge cu zeama carne. Se adauga un paharel de vin alb. Se lasa sa fiarba 20 de minute si se ia pielita ce se formeaza la suprafata. Inainte de a servi, se adauga mustarul muiat cu putina zeama, piperul si zaharul. Se trece prin sita. Se serveste cald.

Adauga comentariu la reteta - Sos cald de mustar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Antricot cu sos de piper verde
Ciorba de rosii II
Rulouri din piept de pui
Pogacele cu jumari
Chiftelute din orez
Gratin de broccoli si conopida
Praz umplut cu ciuperci
Tort din alune de copac
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Supa de rosii
Caviar de vinete
Piept de pui simplissime
Omleta cu orez la cuptor
Salata de vara cu mozzarella
Cranberry Muffins