Supa cu galuste de gris

Supa cu galuste de gris

Ingrediente:

Galustele: 1 Iingura unt sau untura, 1 ou, 4 linguri gris, sare

Mod de preparare:

Se freaca oul cu o lingura rasa de unt sau de untura, pana se face ca o crema. Se pune grisul cate putin si sare. Pasta trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase.
  Se strecoara supa intr-o cratita destul de mare, astfel incat galustele sa nu se atinga intre ele si sa se sfarame. Cand supa clocoteste, se ia cu o lingurita din pasta de gris si se da drumul in supa. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba ia foc mic, in douazeci de minute sunt fierte. Cand sunt gata, se iau cu lingura de spumuit, se pun in castron cu grija sa nu se sfarame si se strecoara deasupra supa in care au fiert, adaugand si restul de zeama care a fost tinut la cald.

Adauga comentariu la reteta - Supa cu galuste de gris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec de carne
Kisir -  salata de griu
Tartiflette
Tort de ciuperci
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Chec aperitiv,stelute si braduti
Friptura de vitel in ulei
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Tort Krantz
Supa-crema de broccoli
Dulceata de rubarba
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Painea tigru
Salata de tortellini
Bruschette cu legume si tofu