Supa campeneasca

Supa campeneasca

Ingrediente:

3 l apa, 1 morcov, 1 gulie, 2 fire de praz, 3 cartofi mijlocii, 1 telina mica, 1 lingura unt sau ulei, sare, 1 galbenus, 1 lingura smantana

Mod de preparare:

Morcovul, gulia si prazul se taie ca fideaua si se inabuse intr-o cratita cu o lingura de unt sau de ulei. Se curata cartofii si telina, se fierb si se trec prin sita. Se pune zeama la fiert intr-o oala de supa, impreuna cu zarzavatul inabusit. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba si cand supa este gata, se drege in castron cu un galbenus si cu putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Supa campeneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui cu legume de primavara
Crutoane aromate
Piept de pui, la cuptor
Somon afumat pe scandura de cedru
Banana Daiquiri
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Tartiflette
Pui la cuptor
Chiftelute din orez
Crenvursti in aluat
Vinete umplute
Spirale cu Nutella
Stifatho
Cranberry Muffins
Cozonac Grania