Supa frantuzeasca cu zarzavat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa frantuzeasca cu zarzavat

Supa frantuzeasca cu zarzavat

Ingrediente:

1 morcov, 1 patrunjel, ½ telina, 1 praz, 1 ceapa, 1/2 varza mica, o mana de mazare, 1 salata mica, 1/2 lingura unt, 1/2 lingurita zahar, sare, 2 l zeama de carne

Mod de preparare:

Se taie fin ca taiteii tot zarzavatul. Se amesteca totul cu mana dupa ce s-a adaugat un praf de sare si zaharul pisat. Se pun intr-o cratita cu 1/2 lingura de unt si se inabusa la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura, ca sa nu se arda, insa incet sa nu se sfarame. Separat se fierbe varza taiata fin. Cand zarzavatul a inceput sa se moaie, se toarna deasupra zeama de supa, astfel incat sa fie bine acoperit. Se adauga varza fiarta si scursa, putina mazare boabe verde si cateva frunze de salata verde. Cand totul este bine fiert, se adauga restul de supa, se lasa sa dea impreuna un clocot si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Supa frantuzeasca cu zarzavat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort cu mere si nuci
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Feta cu rosii uscate,in ulei
Pogacele cu jumari
Crema de zahar ars
Medalion de vinete
Paine  pe vatra
Friptura aromata de porc
Aluat cu branza
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Ciorba de praz cu zeama de varza
Supa crema de rosii si morcovi
Caipirinha
Tort Krantz
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide