Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Ingrediente:

3 l apa, zarzavat de supa, 500 g ciuperci, 1 lingurita unt, 1 lingura faina, sare, piper, 1 galbenus

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Se spala bine, se curata si se taie in felii potrivite. Ca sa ramana albe, pe masura ce sunt curatite, se pun intr-un castron cu apa si putin otet. Se scurg bine si se inabusa intr-o cratita cu 1/2 lingura de unt, sare, piper si putina frunza de patrunjel tocat fin. Se prajeste usor o lingura de faina in 1/2 lingura de unt si se stinge cu apa in care a fiert zarzavatul de supa. Se adauga ciupercile si se lasa sa mai fiarba. Inainte de a servi, se drege cu un 1 galbenus.

Adauga comentariu la reteta - Supa de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu
Somon la gratar
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Chiftelute de urda in sos de rosii
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Friptura de mistret
Bruschette cu legume si tofu
Prajitura cu tofu si ciocolata
Ciorba de miel
Bulion de rosii
Supa crema de rosii si morcovi
Salata de tortellini
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Ciorba de salata