Supa deasa de mazare verde (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de mazare verde (crema)

Supa deasa de mazare verde (crema)

Ingrediente:

3 l apa, 500 g mazare boabe verde, 1 salata verde, o mana de spanac, unt proaspat cat o nuca

Mod de preparare:

Intr-o oala cu apa se fierb mazarea si cateva frunze de spanac si de salata, taiate fin. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit, trei sferturi de ora. Cand mazarea este bine fiarta, se trece prin sita. Se subtiaza cu zeama in care a fiert si se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand din cand in cand. Inainte de a servi, se adauga o bucatica de unt proaspat si o lingura sau doua de mazare verde fiarta separat.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de mazare verde (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripioare prajite in crusta
Rulada de somon afumat
Salata de vara cu mozzarella
Prajitura Latte Macchiato
Tort cu cafea si gem de zmeura
Fursecuri cu gem
Agliata Verde
Prajitura Lia
Chec cu ficat
Salata de fasole cu ton
Polos
Crostoni cu miel
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Salata de tortellini
Inghetata de nectarine si caise