Supa de macris

Supa de macris

Ingrediente:

3 l apa, 500 g macris, 2 cartofi, 1 lingura unt, sare, 1 galbenus, 2 linguri smantana

Mod de preparare:

Macrisul trebuie sa fie foarte tanar, de aceea aceasta supa nu este gustoasa decat foarte devreme primavara. Se alege si se spala bine macrisul. Se inabusa intr-o cratita cu putin unt pana cand se moaie. Se trece apoi intr-o oala cu apa in care a fiert zarzavat, impreuna cu cartofii curatati si taiati bucati, si sare cat trebuie. Se lasa sa fiarba jumatate de ora. Cand este aproape gata, se adauga cateva frunze de macris spalate, care au fost pastrate de la inceput, si se mai da odata in clocot. Inainte de a fi servita, se drege cu un galbenus si doua linguri de smantana .

Adauga comentariu la reteta - Supa de macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Gugelhupf cu marmelada
Baton de vanilie
Kisir -  salata de griu
Castraveti cu maioneza de avocado
Pulpe de rata cu bere si stafide
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Chiftelute cu porumb
Parjoale de vara
Beef Bourguignon - Julia Child
Omleta cu orez la cuptor
Pesto rosso
Friptura de mistret
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Chocolate cheesecake