Supa de linte

Supa de linte

Ingrediente:

4 l apa, 300 g linte, 1 ceapa, 2 — 3 catei de usturoi, o crenguta de cimbru, 1 lingura unt, untura sau ulei, 1 lingura faina

Mod de preparare:

Se alege lintea, se spala si se pune sa stea in apa de seara pana a doua zi. Se pune la fiert intr-o oala cu apa rece, cu ceapa taiata marunt, usturoi si cimbru. Se lasa sa fiarba incet; sarea se pune numai la sfarsit cand lintea este fiarta, altfel ramane tare. Sa face un rantas dintr-o lingura de faina cu putin ulei sau untura, se amesteca cu supa, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote.

Adauga comentariu la reteta - Supa de linte


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute
Tort din albusuri
Omleta cu orez la cuptor
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Batoane de cereale
Salata de fasole cu ton
Tarta cu brinza si zmeura
Parmigiana di zucchine
Spinach and Feta Quesadilla
Piept de rata cu ciuperci
Tiramisu de capsuni si cocos
Roastbeef a la Jamie
Bulete cu cascaval la cuptor
Paste de spanac cu calamari si rosii
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda