Supa de rosii II

Supa de rosii II

Ingrediente:

1,500 kg rosii, 3 linguri orez, 1 galbenus, 2 linguri smantana, 2 l zeama de carne sau apa, sare, 1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Se pun intr-o oala rosiile spalate si taiate bucati, cu putina sare. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa singure. Cand s-au muiat bine, se trec prin sita si se subtiaza cu zeama de carne sau cu zeama in care a fiert zarzavat. Se pune zaharul, orezul si se lasa sa fiarba bine, se potriveste de sare. Inainte de a fi servita, se drege supa cu un galbenus si cu doua linguri de smantana. Este foarte gustoasa si rece. In acest caz, zeama de supa cu care se subtiaza trebuie bine curatata de grasime.
  Orezul poate fi inlocuit cu arpacas muiat in apa din ajun, ca sa fiarba mai usor.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parmigiana di melanzane
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Gugelhupf cu marmelada
Aluat cu branza
Cozonac
Rulada de somon afumat
Pesto rosso
Rulada de omleta
Muffins cu dovleac(Butternut)
Friptura de vitel in ulei
Pateuri cu ciuperci
Dulceata de grapefruit
Ardei umpluti II
Sparanghel verde cu bacon
Dulceata de portocale cu ciocolata