Supa deasa de conopida (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de conopida (crema)

Supa deasa de conopida (crema)

Ingrediente:

3 l apa, 1 conopida frumoasa, 1/2 lingura unt, 1 lingura faina, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare

Mod de preparare:

Se fierbe o conopida in apa cu sare. Se rup cateva buchete din conopida pentru garnitura si se pastreaza in zeama. Se incalzesc fara sa se ingalbeneasca untul si faina si se sting cu 2 — 3 cesti de apa. Se trece conopida prin sita, se amesteca cu sosul de faina, se subtiaza cu zeama in care a fiert conopida si se lasa sa mai fiarba pe foc mic. Din cand in cand se ia cu o lingura pielita pe care o formeaza untul ridicat la suprafata. Cand este gata, se drege cu un galbenus batut cu doua linguri de smantana si se adauga buchetele de conopida fiarta.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de conopida (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata cu crema de cocos
Supa de pui - rapida
Friptura de mistret
Salata Manager
Tort de ciocolata
Parmigiana di zucchine
Drob de miel
Parjoale de vara
Pateu din ficat de porc
Ardei copti pane
Chiftelute
Tarta sarata din frunze de conopida
Tarta cu crema de branza si zmeura
Tort Krantz
Muffins cu spanac