Supa deasa de legume (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de legume (crema)

Supa deasa de legume (crema)

Ingrediente:

4 l apa, 1 lingura unt, 2 cepe, 250 g rosii, 300 g cartofi, 2 catei de usturoi, o mana de fasole fidea, unt proaspat cat o nuca

Mod de preparare:

Se prajeste ceapa in unt fara sa se ingalbeneasca. Se toarna deasupra apa sau de preferinta apa in care a fiert alt zarzavat, de exemplu conopida, fasole etc. Se pune la fiert intr-o oala, se adauga rosii frumoase si bine coapte, cartofii curatati si taiati bucati, sare si usturoi. Se acopera si se lasa sa fiarba. Se trece prin sita si se lasa sa mai dea cateva clocote. Inainte de a servi, se adauga fasolea verde fiarta si taiata in bucatele mici, si putin unt proaspat.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de legume (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Tarte Flambée
Ghiveci de orez cu legume
Sirop de citrice
Ciorba de salata
Paste cu ciuperci si rosii
Chec aperitiv,stelute si braduti
Mancarica de gulas
Vanilla Club
Supa de pui - rapida
Supa din trei feluri de peste
Chiftelute de carne
Somon afumat pe scandura de cedru
Tarta cu crema de branza si zmeura
Supa de dovleac cu gorgonzola