Supa de ceapa

Supa de ceapa

Ingrediente:

3 l apa, 250 g ceapa, 2 linguri unt, o lingura faina, sare, 6 felii de paine prajita in unt, 1 lingura branza rasa

Mod de preparare:

Se taie ceapa in felii foarte subtiri si se pune la foc cu o lingura de unt. Nu trebuie sa se ingalbeneasca . Cand incepe sa se moaie, se trage cratita pe marginea masinii, se adauga faina. Se amesteca mereu si cand ceapa si faina au luat o culoare galbuie, se sting cu apa sau, mult mai bine, cu zeama de carne, amestecand continuu. Se pune sare si se lasa sa fiarba incet un sfert de ora. Intre timp se prajesc feliile de paine in unt. Deasupra supei din farfurii se pune cate o feliuta de paine presarata cu parmezan ras.

Adauga comentariu la reteta - Supa de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei crocanti la cuptor
Tiramisu de capsuni si cocos
Spaghetti cu zucchini si rosii
Tort de ciuperci
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Tarta cu crema de branza si zmeura
Compot de rubarba
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Paste cu ciuperci si rosii
Ciocolata
Salata de vara cu mozzarella
Salata
Cocktail-Totally Green
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Rulada de ciuperci