Supa deasa de spanac (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de spanac (crema)

Supa deasa de spanac (crema)

Ingrediente:

3 l apa, 500 g spanac, 1 lingura unt sau untura, 1 lingura faina, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare

Mod de preparare:

Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune la fiert cand apa clocoteste. Separat se prajeste usor faina in untura si se stinge cu apa in care fierbe spanacul. Se toarna rantasul in oala cu spanac, se trece totul prin sita, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote. Cand este gata, se drege in castron cu un galbenus si putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de spanac (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Capunti alla puttanesca
Bulion de rosii
Prajitura cu gutui si branza
Cozonac Grania
Piept de rata cu ciuperci
Ciorba de miel
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Brownies cu miere si seminte
Inghetata prajita
Turta dulce din piscoturi
Prajitura cu mere caramel
Tort de portocale
Covrigi
Tarta sarata din frunze de conopida
Tort Krantz