Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Ingrediente:

2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, 3 dovlecei frumosi, 2 rosii, verdeata, sare, 1 galbenus si 2 linguri smantana sau 1 lingura ulei si 1 lingura faina

Mod de preparare:

Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt, un morcov si un patrunjel intregi. Cand zarzavatul este fiert, se adauga borsul fiert separat, dovleceii curatati si taiati potrivit, rosiile si putin marar si patrunjel verde. Se potriveste de sare si se observa sa nu fiarba prea mult, pentru ca dovleceii sa nu se sfarame. La ciorba se poate adauga putin rantas de faina cu ulei sau se drege cu un galbenus si putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de dovlecei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Lasagne cu spanac si branza chevre
Tartiflette
Friptura aromata de porc
Chutney de prune
Ciorba de salata
Chiftelute
Tort din albusuri
Rulouri din piept de pui
Aripi de curcan tandoori
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Friptura de curcan cu mere
Chiftelute cu porumb
Muffins cu dovleac(Butternut)
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura