Sarbusca

Sarbusca

Ingrediente:

1 l apa, 2 l zer, 1 morcov mijlociu, 1 ceapa, 300 g cartofi, 1 lingura malai, sare

Mod de preparare:

Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand a inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Dupa ce se fierb si cartofii, se toarna zerul ramas de la strecuratul branzei de vaci. Se potriveste de sare. Se lasa sa dea din nou in clocot si se adauga o lingura de malai tumat in ploaie, ca grisul. Dupa cateva minute ciorba este gata.

Adauga comentariu la reteta - Sarbusca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura Lia
Tagliatelle a La-Chef-A
Supa de pasare cu fructe goji
Dulceata de rubarba
Ciorba din pipote de curcan
Painici cu busuioc
Parmigiana di zucchine
Paine cu orez
Ardei umpluti II
Crema Toffee
Pachetele cu porumb si branza
Brezel (covrigi nemtesti)
Creveti crocanti cu cocos
Fursecuri cu gem
Bruschette cu legume si tofu