Ciorba de stevie

Ciorba de stevie

Ingrediente:

2 l apa, 1 l bors, 500 g stevie, 1 ceapa, 1 lingura ulei, 1/2 lingura faina, 3 linguri orez sau 2 cartofi frumosi, sare

Mod de preparare:

Se alege stevia, se pune la fiert si se continua la fel ca la borsul de urzici. Separat se prajeste o ceapa tocata cu o lingura de ulei, se pune faina; se rumeneste si se stinge cu apa. Se amesteca cu ciorba si se lasa sa mai dea un clocot. In loc de orez, se pot pune la fiert cativa cartofi taiati marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de stevie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Islere
Pesto di rucola
Rulouri din piept de pui
Pasta de leustean
Pui la cuptor
Supa de rosii
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Inghetata prajita
Drob de miel
Antricot cu sos de piper verde
Muschiulet de porc cu susan
Dulceata de pere
Ghiveci de orez cu legume
Inghetata de nectarine si caise