Ciorba de crupe de porumb

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Ciorba de crupe de porumb

Ciorba de crupe de porumb

Ingrediente:

2 l apa, 1 l bors, o farfurie adanca de crupe de porumb, verdeata, sare

Mod de preparare:

Se spala o farfurie de crupe de porumb si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga verdeturi de tot felul tocate marunt si cand totul este bine fiert, se toarna borsul fiert separat. Se potriveste de sare.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de crupe de porumb


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu usturoi si ierburi
Pasca cu ciocolata
Rosii umplute cu orez
Sparanghel verde cu bacon
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Vegeta de casa
Legume umplute
Brownies cu miere si seminte
Aripi de curcan tandoori
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Paste cu ciuperci si rosii
Salata de fasole cu ton
Saltimbocca alla romana
Supa de rosii
Bulion de rosii