Burta de crap in saramura

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Burta de crap in saramura

Burta de crap in saramura

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 1 lingurita ulei, 1 lingurita boia, sare

Mod de preparare:

Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mai mari. Se ung jumatatile de crap cu ulei si se frig la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu putina boia de ardei. Se asaza pestele in farfurie, se toarna saramura deasupra si se serveste rece, cu mamaliga. Capul si coada se fierb in ciorba sau in piftii.

Adauga comentariu la reteta - Burta de crap in saramura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de tortellini
Papanasi
Cotlete de vinete
Muffins cu spanac
Supa cu turnatei
Pasca cu ciocolata
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Piept de pui afumat
Rata la cuptor
Pui cu legume de primavara
Paste de spanac cu calamari si rosii
Spinach and Feta Quesadilla
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Friptura de mistret
Caramel Tiramisu