Mancare de crap

Mancare de crap

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 1 lingura unt sau ulei, 20 fire arpagic, 1/2 lingura faina, 2 pahare vin rosu, patrunjel verde, dafin, 2 catei de usturoi, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se curata crapul, se taie in bucati de marime potrivita si se lasa cu sare pana ce se pregateste sosul. Se pune la foc intr-o cratita o lingura de unt sau ulei cu arpagicul curatit si oparit. Cand arpagicul incepe sa se ingalbeneasca, se pune faina. Se amesteca pe foc 5 minute. Se adauga, vinul, patrunjelul verde, frunza de dafin si usturoiul pisat marunt. Pentru ca mirosul de usturoi sa nu fie tare (dupa gust), acesta se pune nesfaramat si se scoate inainte de a, servi. Se lasa sa fiarba acoperit un sfert de ora. Se pune pestele cu un praf de piper, se lasa sa fiarba inabusit pana este gata. Se serveste cald. Aceeasi mancare se poate face din peste amestecat, de exemplu: lin, stiuca, tipar.

Adauga comentariu la reteta - Mancare de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute cu porumb
Salata
Stifatho
Turta dulce din piscoturi
Tarta de ciocolata
Tiramisu de capsuni si cocos
Pasca cu branza dulce
Cirnati cu fenel
Pateuri
Salata de fasole cu ton
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Spinach and Feta Quesadilla
Omleta cu orez la cuptor
Sarmale fara carne
Gratin de broccoli si conopida