Ghiveci de crap

Ghiveci de crap

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 3 linguri ulei, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, telina, 2 linguri bulion sau 4 rosii, o mana de mazare, o mana de fasole verde, 5 boabe de piper, sare

Mod de preparare:

Se curata pestele, se taie in bucati, se da sare si se lasa sa stea pana se pregateste zarzavatul. Se prajeste in ulei ceapa taiata felii; cand este ingalbenita se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii; cand acestea incep sa se moaie, se adauga bulionul subtiat cu apa sau rosiile, mazarea, fasolea verde taiata in bucati, cateva boabe de piper. Cand sunt aproape fierte, se pun doua linguri de ulei si pestele si se lasa sa fiarba inabusit la cuptor. Mancarea trebuie sa fie scazuta; daca se observa insa ca scade prea tare si pestele nu este inca gata, se mai adauga putina apa. Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Ghiveci de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Friptura aromata de porc
Chiftelute de carne
Dulceata de rubarba
Banana Daiquiri
Feta cu rosii uscate,in ulei
Covrigi
Stifatho
Tort din albusuri
Schichttorte  Baumkuchen
Chec aperitiv,stelute si braduti
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tarta cu brinza si zmeura
Manti