Guvizi prajiti

Guvizi prajiti

Ingrediente:

1,500 kg guzivi, 100g ulei, 2 linguri faina, sare, patrunjel verde

Mod de preparare:

Se curata guvizii, se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se usuca cu o carpa curata, se dau in faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se asaza pe farfurie, cu frunze de patrunjel. Se servesc cu lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Guvizi prajiti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de nuci
Supa-crema de broccoli
Piept de pui simplissime
Friptura de miel in slowcooker
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tort cu cafea si gem de zmeura
Capunti alla puttanesca
Caracatita in ulei
Prajitura cu mere si brinza
Supa gulas
Ardei copti pane
Banana Daiquiri
Gogosele din flori de dovleac
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Chocolate Gugelhupf