Fileu de salau pane

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Fileu de salau pane

Fileu de salau pane

Ingrediente:

1 salau de 1 kg, 2 oua, 2 linguri faina, 3 linguri de pesmet, sare, 100 g ulei

Mod de preparare:

Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface exact in doua, in lungime. Se curata de piele, se scoate sira spinarii si se observa sa nu mai ramana oase. Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se da prin faina, apoi prin ou si prin pesmet si se prajeste in ulei fierbinte. Se serveste cu maioneza sau cu lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Fileu de salau pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gratin de paste si peste, cu bezea
Melitzanosalata Agioritiki
Salsa cruda
Cozonaci cu nuca si mac
Frigarui de pui
Ghiveci de orez cu legume
Tort cu mere si nuci
Chec cu ficat
Cozonac cu mac si alune de padure
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Legume umplute
Capunti alla puttanesca
Tarta rustica cu piersici
Ciorba din pipote de curcan
Tort de ciocolata