Platica la cuptor

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Platica la cuptor

Platica la cuptor

Ingrediente:

1,500 kg platica, 3 linguri ulei, 2 linguri otet, sare, piper, 1 lingura patrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Se curata pestele, se spala si se da sare. Se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Se pun cateva linguri de ulei intr-o tava, se asaza pestele si se da la cuptor, la foc mijlociu. Se tine aproximativ o ora. Din cand in cand se unge cu uleiul din tava. Cand este gata, se asaza pestele pe o farfurie. Se toarna otetul in tava, se amesteca cu sosul ramas, se pune patrunjel tocat si se potriveste de sare si piper. Se toarna peste pestele din farfurie si se serveste dupa ce s-a mai racorit.

Adauga comentariu la reteta - Platica la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caviar de vinete
Baton de vanilie
Tortelete cu crema Toffee
Drob de miel
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Supa cu turnatei
Chutney de prune
Roastbeef a la Jamie
Prajitura de ciocolata
Paine  pe vatra
Tiramisu de capsuni si cocos
Tagliatelle a La-Chef-A
Rata la cuptor
Tarta cu mere
Muschiulet de porc cu susan