Mancare de lin

Mancare de lin

Ingrediente:

1,500 kg lin, 100 g unt topit, 1 lingura faina, 1 mana de ciuperci, 1 ceapa, sare, piper, 1 paliar de vin, 1 galbenus

Mod de preparare:

Se curata de solzi cativa pesti mai mici, se taie capetele, se despica in doua in lungime si se scoate sira spinarii. Se spala in mai multe ape si se tin un ceas cu sare. Se usuca, se dau prin faina si se prajesc putin in unt infierbantat. Se inabusa separat in unt cateva ciuperci si ceapa taiata felii. Se amesteca pentru ca sa nu se arda. Se pun in cratita cu peste, se adauga sare, piper, vinul amestecat cu apa. Se da la cuptor sa fiarba pana cand pestele este gata. Se bate sosul cu un galbenus.

Adauga comentariu la reteta - Mancare de lin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute de carne
Tort cu cafea si gem de zmeura
Inghetata de nectarine si caise
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Paine rasucita cu crema de branza
Salsa cruda
Inghetata de cocos
Agliata Verde
Pateu din ficatei de pui
Crutoane aromate
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Marmelada de zmeura
Crostoni cu miel
Biscuiti cu Nutella
Bruschette cu legume si tofu