Scrumbii la tigaie

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Scrumbii la tigaie

Scrumbii la tigaie

Ingrediente:

1,500 kg scrumbii, 1 lingura ulei, 1/2 lamaie, frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Se curata scrumbiile, se taie in doua in lung si se sareaza. Se incinge bine tigaia pe foc, fara unt si fara ulei, deoarece scrumbiile fiind grase, lasa singure grasime. Se usuca bine intr-o carpa curata, se ung cu putin ulei, se pun apoi in tigaia incinsa si se prajesc pe amandoua partile. Se asaza pe o farfurie lunga, cu garnitura de felii de lamaie si frunze de patrunjel. Se servesc cu lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Scrumbii la tigaie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mincarica de pipote
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Pateuri
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Pui cu legume de primavara
Musaca
Aluat cu branza
Gratin de paste si peste, cu bezea
Fursecuri cu gem
Somon la gratar
Prajitura cu mere si brinza
Vanilla Club
Salata de vara cu mozzarella