Calcan prajit in unt

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Calcan prajit in unt

Calcan prajit in unt

Ingrediente:

1,500 kg calcan, 3 linguri lapte, 100 g unt topit, 2 linguri faina, 50 g unt proaspat, 1/2 lamaie, frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Se curata calcanul si se taie in bucati potrivite, care se tin un sfert de ora intr-un castron cu putin lapte. Se incinge unt intr-o tigaie. Se scurg bucatile din lapte, se dau prin faina si se prajesc in unt. Se asaza pe farfurie, iar deasupra se toarna unt proaspat topit si putina zeama de lamaie. Se presara patrunjel verde, tocat. Se serveste foarte fierbinte, cu cartofi fierti, asezati imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Calcan prajit in unt


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mincarica de pipote
Caracatita in ulei
Vanilla Club
Rulada de vita cu sunca
Aluat cu branza
Marmelada de zmeura
Fettuccine cu ton si rosii
Placinta cu branza sarata
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Supa gulas
Inghetata de nectarine si caise
Ciocolata
Tropical salad with coconut shrimps
Ciocanele de pui cu varza
Friptura de porc cu sorici