Peste la cuptor cu macaroane

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Peste la cuptor cu macaroane

Peste la cuptor cu macaroane

Ingrediente:

500 g peste, 300 g macaroane, 1/2 lingura faina, 1 lingura unt, 2 cesti lapte, 1 lingura branza rasa, unt proaspat cat o nuca

Mod de preparare:

Se intrebuinteaza resturi de orice peste fiert, caruia i s-au scos oasele si pielea.Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se face un rantas din faina si unt. Se stinge cu lapte sau cu zeama in care a fiert pestele. Se lasa cateva minute sa fiarba. Intr-o farfurie rezistenta la foc se pun cateva lingurite de sos. Se asaza apoi bucatile de peste si din nou cateva lingurite de sos. Deasupra se intind macaroanele bine scurse, se toarna restul de sos si se presara branza rasa si cateva, bucatele de unt. Se da la cuptor. Este gata cand s-a rumenit deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Peste la cuptor cu macaroane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de rubarba
Cornuri cu unt
Prajitura cu tofu si ciocolata
Rulada de somon afumat
Tropical salad with coconut shrimps
Rulada cu cascaval
Ciorba de rosii II
Tarte Flambée
Piept de pui simplissime
Pasca cu branza dulce
Piept de pui, la cuptor
Caracatita in ulei
Painea tigru
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Crema de zahar ars