Peste la cuptor cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Peste la cuptor cu ciuperci

Peste la cuptor cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg peste, zarzavat de supa, 500 g ciuperci, 2 linguri unt, 1 lingura faina, 1 ceasca smantana sau lapte, 100 g branza rasa

Mod de preparare:

Se fierbe in apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri si se inabusa cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt si o lingura de faina, si se stinge cu o ceasca de smantana sau cu lapte. Separat se pregateste branza rasa (sau cascaval). Se unge o forma rezistenta la foc cu unt. Se asaza alternand, randuri de peste, ciuperci, sos, branza. Ultimul rand trebuie sa fie de sos; se presara branza, se da la cuptor sa se rumeneasca.

Adauga comentariu la reteta - Peste la cuptor cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de somon afumat
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Ardei copti pane
Melitzanosalata Agioritiki
Dovlecei crocanti la cuptor
Chec negru
Cornuri cu unt
Supa de pui - rapida
Salsa cruda
Chec cu ficat
Portofele de cod cu fasole verde
Dulceata de grapefruit
Creveti crocanti cu cocos
Ciocanele de pui cu varza
Maultaschen cu sos de rosii