Gulii umplute

Gulii umplute

Ingrediente:

12 gulii mijlocii, 400 g carne macra, 1 felie paine, 1 ceapa mica, 1 lingura orez, 1 lingurita marar tocat, sare
Pentru sos: 2 linguri untura, 1/2 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne (sau apa), 1 lingura bulion, 5 bucatele zahar, sare

Mod de preparare:

Se aleg gulii tinere, cam de aceeasi marime. Se da carnea si o felie de paine muiata si stoarsa bine prin masina de tocat. Cand carnea este slaba, se adauga si o lingura de jumari ramase de la topitul unturii. Separat se prajesc in putina untura ceapa taiata marunt si orezul ales si spalat. Se sting cu putina apa si se amesteca cu carnea.Se curata guliile, se scobesc si se umplu cu  tocatura. Se asaza in cratita si se toarna deasupra un sos facut dintr-un rantas de faina cu untura, stins cu zeama de carne la care se adauga bulion de rosii si putin zahar ars. Dupa ce fierb pe masina, se dau la cuptor.

Adauga comentariu la reteta - Gulii umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa gulas
Stifatho
Chec de carne
Pate Brisee
Pui cu legume de primavara
Crenvursti in aluat
Fursecuri fine cu nuci
Salata Manager
Praz umplut cu ciuperci
Somon la cuptor cu sos alb
Cheesecake cu rosii si busuioc
Ciocanele de pui cu varza
Sarmale fara carne
Savarine
Chocolate cheesecake