Mere umplute

Mere umplute

Ingrediente:

12 mere mijlocii, 500 g carne macra, 1 lingura untura, 1 ou, sare
Pentru sos: 2 Iinguri unt sau untura, 8 bucatele zahar, 1/2 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne (sau apa), sare

Mod de preparare:

Merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se da carnea prin masina. Se prajeste putin in unt sau in untura si se adauga un ou si sare. Se umplu merele, se pun capacele deasupra si se asaza intr-o cratita cu unt. Se face un sos cu zahar ars, un praf de faina si zeama de carne; se toarna deasupra. Se fierb inabusite la cuptor.

Adauga comentariu la reteta - Mere umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de pere
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Sesame Chicken
Ciorbita de pui si fasolica verde
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Paste cu spanac si gorgonzola
Salata de sfecla rosie cu pui
Supa de gulii
Salsa cruda
Salata de tortellini
Pasca cu ciocolata
Musaca
Rata la cuptor
Supa gulas
Supa Imperiala