Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac
Parmigiana di melanzane
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tarte Flambée
Carne de miel in stil mongolez
Rulada de omleta
Somon la cuptor cu sos alb
Supa gulas
Melcisori de pizza
Chiftelute de carne
Ardei copti pane
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Prajitura de ciocolata
Vegeta de casa
Ciorba de praz cu zeama de varza