Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu orez
Maultaschen cu sos de rosii
Somon salbatic cu crusta de brinza
Capunti alla puttanesca
Cheesecake cu rosii si busuioc
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Pogacele cu jumari
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Chutney de prune
Chocolate Gugelhupf
Spinach and Feta Quesadilla
Bruschette cu legume si tofu
Mancarica de gulas
Ciorba de miel
Pasca cu branza dulce