Musaca de conopida

Musaca de conopida

Ingrediente:

1 conopida frumoasa, 500 g carne macra, 1 ceapa, 3 linguri unt sau untura, 1 ou, sare, piper, 2 linguri pesmet

Mod de preparare:

Se rup buchetele, fara cotoare, de la o conopida frumoasa, se spala si se fierb pe jumatate in apa cu sare. Se scurg de apa. Se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se adauga un praf de piper, sare si un ou. Se unge o forma cu unt, se presara pesmet. Se asaza un rand de conopida, impartind astfel buchetele, incat stratul sa fie cat mai egal. Se pune un rand de carne apoi alt rand de conopida. Se presara pesmet, se adauga o lingura de unt. Se da la cuptor. Cand este gata se rastoarna.

Adauga comentariu la reteta - Musaca de conopida


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu rucola
Friptura de porc cu sorici
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Tarta cu crème brûlé
Chutney de prune si ardei
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Gugelhupf cu marmelada
Tarta sarata din frunze de conopida
Piept de pui, la cuptor
Piept de pui afumat
Salata de fasole cu ton
Aripi de curcan tandoori
Pateuri cu ciuperci
Ardei umpluti
Confit de canard